Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са регистрирани две престъпления

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са регистрирани две престъпления и е разкрито едно престъпление.

По-характерни престъпления:

На 24.06.2021 г. в РУ - Казанлък се е явила 79-годишна жена, която заявила, че в гр. Казанлък, на ул. “Георги Бенковски”, е извършена кражба на портмоне, нейна собственост, със сумата от 400 лв. Образувано е досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК.

 На 24.06.2021 г. във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение от 48-годишен мъж, затова че е извършена кражба на катализатор на л.а. "Фолксваген", който е бил паркиран в с. Яворово, общ. Стара Загора. Образувано е досъдебно произюводство по чл.195 от НК.

 Разкрити престъпления:

На 24.06.2021 г., в 09.20 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщение за сбиване в с. Турия, общ. Павел баня. На място е установено, че е нанесен побой на 24-годишен мъж, който е получил различни наранявания и е настанен за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието - четирима мъже на възраст между 25 и 34 години. Трима от тях са задържани за срок до 24 часа, а един се издирва. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.129, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

 25.06.2021 г.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: