Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Професионалното образование е сред приоритетите на ГЕРБ

Е-мейл Печат

„Професионалното образование беше изгубило своя блясък, но ние успяхме да върнем привлекателността му с конкретни политики, обединяваи?ки принципите на пазара на труда и икономиката”, заяви в Казанлък водачът на листата на ГЕРБ и министър на образованието Красимир Вълчев. Заедно с кандидатите за народни представители: Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева, посетиха Учебно-изследователския иновационен център на казанлъшко предприятие за производство на хидравлични продукти. Те бяха единодушни, че добре подготвените кадри и водената разумна политика са в основата на възстановяване на икономиката на страната.

“Само когато бизнеса партнира на образователните институции, само тогава можем да говорим за добре подготвени кадри, които са готови да работят в производствени фирми. Като народен представител ще работя за стимулиране и модернизиране на професионалното образование. Бизнеса и науката ще имат общ дневен ред, общи цели и съвместни резултати”, заяви Илиана Жекова – кандидат за народен представител от ГЕРБ в Казанлък.

Модерната сграда се простира на 966.00 кв.м. площ; има три физични лаборатории, две хидравлични тест лаборатории, конферентна зала с 80 места и спортно игрище.

ГЕРБ 28!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: