Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

През изминалото денонощие е образувано едно бързо производство, регистрирано е едно престъпление

Е-мейл Печат

alt

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, е образувано едно бързо производство, регистрирано е едно престъпление и е разкрито едно престъпление.

Бързи производства:

На 22.01.2021 г., в 00:45 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "П. Р. Славейков", полицейски екип ма Първо РУ - Стара Загора е спрял за проверка л.а. "Ауди", управляван от 24-годишен мъж от гр. Раднево и пътуващ в автомобила 40-годишен мъж от гр. Стара Загора. При извършен личен обиск на 40-годишния мъж са намерени и са иззети наркотични вещества - 2,33 гр. суха тревиста маса - марихуана, и 0,69 гр. прахообразно вещество - метамфетамин. Образувано е бързо производство по чл.354а, ал.3 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:

На 27.01.2021 г., от служители на РУ - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, в хода на която е извършена проверка на търговски обект в гр. Казанлък, стопанисван от 37-годишна жена от с. Енина, общ. Казанлък. Намерени са и са иззети 386 артикула (якета, спортни екипи, панталони, тениски) от различни защитени търговски марки, с които е осъществявана търговска дейност без съгласието на притежателите на правата върху тях. Образувано е досъдебно производство по чл.172б от НК.

 

По-характерни престъпления:

На 27.01.2021 г. в РУ - Казанлък се е явила 69-годишна жена, която заявила, че на същата дата, за времето от 6:00 ч. до 12:00 ч., след като е взломена входната врата на къща, намираща се в гр. Казанлък, на ул. "Люлякова градина", е извършена кражба на дамска чанта, съдържаща дебитна карта, лична карта и сумата от 20 лв. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.

 

28.01.2021 г.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: