Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Пет сребърни медала за КСТ «Роза» от турнира в Казанлък

Е-мейл Печат

На 10.11. в зала «Багира», гр. Казанлък се проведе държавен турнир по спортни танци и Купа България. КСТ«Роза» при ОДК «Св. Ив.Рилски» участва с 6 танцови двойки.В турнира за Купа България, със среброто се окичиха  Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при танцьорите над 19 год. Стандартни танци.

Пламен Божев и Йоана Велева станаха четвърти при състезателите над 19 год. – латина. На четвърто място се класира и двойката Николай Ламбов и Габриeла Инджова, при юношите старша възраст – латина. На седмо място и само на крачка от финала бяха двойките Никсън Цветанов и Александра Дечева, младежи, стандарт и Кирил Димов и Любов Нешева, юноши старша възраст, стандарт.

В Държавния турнир, в Клас А, стандарт Стоян Петров и Елис Табакова, отново завоюваха бронзови медали. Пламен Божев и Йоана Велева, станаха също втори в Клас В, латина. Със сребърни медали се окичиха и Никсън Цветанов и Александра Дечева в Клас В, стандарт. Двойката Стелиан Владев и Милана Бездичка, Клас 15D, също се класираха на второ място.

Състезателите от КСТ «Роза» продължават усилената си подготовка за предстоящите състезания, както и за традиционния за клуба Кoледен бал, който ще се проведе на 18 декември, в ресторант «Казанлък».

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: