Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

„Ангелска магия” – концерт на Божидара Симеонова

Е-мейл Печат

Това е първия самостоятелен концерт на 19 годишната абитуриентка от град Троян Божидара Симеонова, организиран съвместно с нейната учителка по пиано Радина Радионова, с която от години са го планирали. Тъй като тази година Божидара е абитуриентка са решили, че времето му вече е дошло. Концертната програма ще бъде богата и стилово разнообразна с цел да я представи като цялостен музикант, показвайки всичките й музикални умения - като певица, пианистка и композиторка, и то в няколко различни жанра (поп, рок, класика). Концертът цели да проследи пътя  на развитие на младата изпълнителка от началото досега, представяйки авторското й творчество и постижения през годините. 

Специални гости на концерта ще бъдат:

Марта Танева – млада цигуларка от Софийската филхармония. Завършва музикалното училище в София, а в момента учи в НМА „Проф. Панчо Владигеров”.

Димитър Косев – млад, но изключително талантлив музикант; диригент, композитор, свири на пиано, китара, бас, барабани). Завършва музикалното училище в родня си град Русе и само след няколко години завършва с отличие и музикална  академия във Виена. Има собствено студио (във Виена), а в момента работи като диригент в Старозагорската опера.

В концерта ще участват още и децата от ВС „Усмивка” с ръководител Светла Червенкова, които ще изпълнят някои от детските ми авторски песни.

Участват още и танцово студио „Бордо” с ръководител Станислав Атанасов.

Водещ на концерта ще бъде Теодор Лука, басист на група Wetrock, която също има участие в концерта, който ще изпълни някои от песните, включени в съвместния им албум, чиято премиера предстои да бъде на 20.05, 19.00 ч. в салона на читалището на град Троян

Поканата е отправена не само към жителите, но и към гостите на китното балканско градче.

Песните на Божидара Симеонова и нейната група "Wetrock" почти година се въртят в ефира на радио Севтополис. Можете да ги слушате онлайн в специализираните рубрики за българска поп и рок музика.

Радио Севтополис

 

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: