Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

С огромен успех започна турнето на Тоника СВ

Е-мейл Печат

Плевен, Русе и Стара Загора вече преживяха незабравимото удоволствие да се срещнат със знаковата група Тоника СВ. Хиляди почитатели на българската музика се стекоха в летните театри, за да изживеят истинския празник да се срещнат с Милица, Ралица, Ваня, Драго, Тео и Стефан Диомов и да пеят вечните песни на групата.

Стефан Диомов бе неотразим с белия си роял и с непресекващия си ентусиазъм да завладява публиката отново и отново.

В Плевен публиката приветства своя съгражданин Тео, а Ралица не пропусна да се похвали, че е родена в гр. Левски.

Десетки хора не успяха да влязат в Летния театър, защото местата се оказаха малко, за да поберат всички желаещи да станат част от неповторимото изживяване. Местните медии определиха събитието като концерта на годината и пожелаха в този красив град да се случват повече такива събития.

В Русе изненадите продължиха.

В препълнения салон на Летния театър Ваня Костова представи своята внучка Ванеса. Тя трябваше да изпълни песен със своята баба, но малко преди участието си заспа в ръцете на другата си баба.

На сцената на русенския летен театър се представи и една друга голяма звезда - малката Тереза.

С непресъхващото си чувство за хумор Драго завладя публиката, а Милица очарова с уникалния си глас.

"Заповядайте пак, искаме отново и отново..." - с тези думи публиката изпрати любимата си група.

Стара Загора посрещна групата с пороен дъжд, който предизвика притеснението на десетки хора, че няма да могат да видят любимата си група. Продавачът на билети Виолета Нанева направи всичко възможно  да отблъсне публиката като върна поне 100 души от билетния център. Въпреки това в мокрия, неосветен и неугледен Летен театър се събра многохилядна публика, влюбена в песните на "Тоника СВ". Сред тях бе младо момиче, което бе купило два билета, но дойде само. Мястото до него остана свободно, вероятно запазено за най-съкровения за нея и близък човек, който бе с нея в мислите й през цялото време...

В Стара Загора много сериозно трябва да се замислят за това къде посрещат своите любими изпълнители.

Но това е проблем на кмета на община Стара Загора, а не на организаторите. Съветваме организаторите на концерти в Стара Загора да се замислят с кого ще работят и къде ще канят публиката за среща с любимите си изпълнители.

Група "Тоника СВ" и организаторите от "ЕНИ филм" получиха десетки заявки от различни градове в страната, които тръпнат в очакване да се срещнат със своите любимци. Изпълнителите обещават скорошни срещи с публиката в цяла България.

 

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: