Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Дино Мерлин идва в Банско

Е-мейл Печат

Сцената се издига, бохемите се разпяват, трапезите се разпъват - балканският фестивал „Бохеми” ще люлее пиринския град в следващите два дни, 3-4 септемврисе превръщат в безкраен празник за жадната балканска душа!

Сараевската звезда Дино Мерлин пристига днес в България и вечерта на 3-ти - събота, в  21.00 часа, ще се качи на сцената на Централния площад в Банско, след 20 години чакане! Той лично покани всички свои почитатели от страната и региона, да станат част от едно историческо преживяване:

 


Free Joomla Extensions

Изпълнителите тази година са от най-доказалите се майстори-балканци – виртуози на тромпета и специфичните регионални ритми, умело преплетени с тенденциите на световната музикална черга.

Ако още нямате резервации, направете си скоро, защото входът на фестивала е свободен и се очаква голям интерес от страна на български и съседски фенове. Естествено, домакините от Община Банско са се погрижили да има комфорт и изобилие за всички присъстващи, но местата в близост до звездите все пак са ограничени.

Фамозният MAGNIFICO, най-награждаваният сръбски духов оркестър „Кристиян Азирович”, „Алкохол Джаззз Оркестър” – българо-руското трио от Бургас, българските феномени „Карандила”,младата родна дива DIA, както и много местни формации, обещават щедро да наградят аудиторията с великолепна музика и настроение. Ники Станоев ще бъде „диригентът” на шоуто, а пикантните гозби и гроздовите еликсири, ще напомнят на публиката в кой регион на Балканите се намира.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: