Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Лечение с Пиявици - Медицинска Пиявица и Хирудотерапия в България

Е-мейл Печат

Пиавици

Медицински Пиявици – цена 7лв на пиявица. Ексресна куриерска доставка на следващият ден до дома ви. Инструкции за ползването им в домашни условия и необходимите грижи за тях, са включени с първата ви поръчка. Тел: 0988979306 / Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Пиавици

Ние сме официалните вносители на Медицински Пиявици тип “Хирудо-Медисиналис” за България, директно от био-фермата производител.

При нужда, пиявиците могат да бъдат полагани на специални рефлескорни точки по тялото, както и на болните места и органи от наш практикуващ пътуващ-хирудотерапевт, за което лечение се заплаща допълнително, в зависимост от положената бройка.
Пиавици
Терапията с хирудо-пиявици се ползва успешно от векове наред и напоследък се радва на възроден интерес у нас, благодарение на хомеопатичните и традиционни методики на лечение на болести. Кръвопускането е ефективен метод за лечение на редица здравословни проблеми и дори са известни не един случай на “съживяване” и “връщане към живот” на редица тежко-болни благодарение на тази методика.

Повече за терапията с пиавици можете да прочетете на сайтовете: http://piqvici.bg/ и http://piqvica.bg/. За директна покупка на пиявици и доставка по цял свят, кликнете тук: http://www.leeches.com

Инструкции за ползването им в домашни условия и необходимите за тях и за вас грижи, са включени с първата ви поръчка. Тел: 0988979306 / Email:

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. '; document.write( '' ); document.write( addy_text22643 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

/ Цена: 7лв на пиявица.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: