Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ГЕРБ – Казанлък: Предизборната ни кампания беше нашето допитване до всички Вас!

Е-мейл Печат

„Предизборната ни кампания беше нашето допитване до всички Вас, казанлъчани, за това какво искате да бъде постигнато още с любов и обич за нашата община”, с тези думи ГЕРБ – Казанлък определи провежданата от партията кампания за местни избори 2015. Залата в дом на културата „Арсенал” се оказа тясна за всички желаещи да видят отново на едно място заедно кандидатът за кмет на Община Казанлък втори мандат Галина Стоянова, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места в общината, издигнати от ПП ГЕРБ. „Това е нашият отбор! Това е отборът на ГЕРБ! През последните четири седмици проведохме най-хубавите срещи, на които успяхме да чуем Вашия глас! Това ни убеди, че нашите приоритети, станаха Ваши перспективи!”, заяви първата жена-кмет в историята на Казанлък и кандидат за втори мандат Галина Стоянова, заобиколена от своя екип – кандидатите за съветници и кметове на населени места.

В местните избори ГЕРБ – Казанлък издигна пълна листа с 37 кандидата за съветници. Листа, която съчетава опита, мъдростта, енергичността и креативността – все качества, достатъчни за един успешен партньорски ход през следващите четири години. На тези избори ГЕРБ заложи на приемствеността и даде път на младите. Партията издигна и 16 кандидат – кметове и подкрепи други трима – в с. Черганово – Нивелин Неделчев, в с. Долно Изворово – Ферид Бекиров, в с. Голямо Дряново – Петьо Апостолов.

„Така, както работихме за образованието, така ни подкрепихте да продължим да го правим, да реконструираме всички училища и детски градини в цялата община. По време на срещите ни се оказа, че одобрявате това, което направихме за местната МБАЛ „Д-р Христо Стамболски”. Ред е казвате за реконструкция на нашата ДКЦ - Поликлиника. Оценихте онова, което постигнахме за подобряване на инфраструктурата и сега е ред да наблегнем на населените места в Общината и междублоковите пространства в града. И ние ще го направим за Вас, защото казанлъчани го заслужавате!”, категорична бе Галина Стоянова. В подкрепа на думите си тя посочи, че вече са готови 35 проекта за следващия програмен период. Близо 20 млн.лв. са за градска среда. Проекти, които ще преобразят, както кв. „Изток”, така и  спортната и индустриална зони в Казанлък. „Искате да изградим обходния път  на Казанлък след тунела под вр. Шипка, искате да изградим „детелината” на Индустриалната зона на обходни път, искате да направим така, че всички наши гробници и цялото ни културно наследство да бъдат социализирани и Община Казанлък да стане световна туристическа дестинация”, посочи кандидатът за кмет Стоянова.

Тя, кандидатите за общински съветници и кметове на населените места от ГЕРБ бяха единодушни, че Община Казанлък вече върви напред и нагоре: „Ние сме един отбор! Ние сме едно цяло! Нашата мечта е обща и тя е обичта към Казанлък!”.

С Казанлък се оказа свързан и още един именит българин, който подкрепя вижданията на ГЕРБ – Казанлък за развитието на Общината. Човекът - спорт, човекът – доброта, отговорност и искреност. Потомъкът на един от най-знатните родове на Казанлък – Папазовият род, родственикът на един от кметовете на Казанлък Стефан Папазов - Тити Папазов. „Това е Вашият отбор и само, когато един отбор е обединен, резултатите са видими. Пред Казанлък няма дилема.  Галина Стоянова е родена победител! Казанлък е може би единствената община, в която европейските инвестиции са три пъти повече от бюджета на цялата община.  За това причините са две - тези инвестиции не са откраднати и досегашният кмет има отбор, а само, когато имаш отбор, можеш да постигнеш видими резултати!”, заяви Тити Папазов, който се ангажира да помага на бъдещия кмет на Общината в лицето на Галина Стоянова за изграждането на модерна спортна зала, каквато казанлъчани заслужават.

В последните дни на предизборната кампания ГЕРБ в града на розите подариха на казанлъчани концерт на Мария Илиева, която е израснала в Казанлък.

За ОЩЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ, гласувайте с № 19 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: