Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

ПП ГЕРБ – Казанлък подкрепи независимия кандидат за кмет на село Черганово Нивелин Неделчев

Е-мейл Печат

Време е за сериозна промяна в с. Черганово и Нивелин Неделчев може да направи много за развитието на селото – около този извод се обединиха местните жители, дошли да чуят перспективите за своето село, начертани от независимия кандидат за кмет на Нивелин Неделчев, подкрепен от структурата на ГЕРБ – Казанлък.

Един от ангажиментите, които Неделчев ще поеме след изборите на 25-ти октомври, ако бъде избран за кмет, е предвиждането на повече средства в бюджета за подобряване на инфраструктурата в с. Черганово през следващите четири години. На срещата с жителите на селото, подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет  на селото, заяви, че сред приоритетите му са още: подмяната на канализацията в Черганово, увеличаване бюджета на местното читалище, охраната на земеделските земи извън селото.

В тази връзка кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова обяви, че структурата на ГЕРБ в града на розите ще поеме издръжката на читалището до края на годината.

Подкрепата си за независимия кандидат за кмет на с. Черганово Нивелин Неделчев, за който чергановци могат да гласуват с номер 21 в бюлетината, заявиха и дошлите кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ – хора с опит, професионалисти в своята работа. „Много е важен синхронът между кмета на общината, общинските съветници и кметът на населеното място. Когато те работят в синхрон, решенията са правилните. Ние сме тук, за да ви припомним какво сме направили в предходните четири години и да поискаме вашето доверие за следващите четири, за да може наистина хубавите неща за Казанлък и всички населени места в общината да продължат да се случват по възможно най-добрия начин”, заяви Радиана Стефанова - кандидат за общински съветник и ръководител на групата съветници от ГЕРБ в Общинския съвет в мандат 2011г. - 2015г. Тя бе категорична: „Нужна е вашата подкрепа за Нивелин Неделчев! В годините той е доказал, че милее за с. Черганово. Той е независим кандидат, който ГЕРБ припозна”.

Пред чергановци отчет за дейността си като кмет на Община Казанлък в периода 2011 – 2015 г. направи и кандидатът за кмет втори мандат на града на розите Галина Стоянова.

В подкрепа на успешната й работа през четиригодишния й мандат, гласувайте с бюлетина номер 19! С номер 19 гласувайте и за кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ!

За независимия кандидат за кмет на с. Черганово Нивелин Неделчев, който е подкрепен от ГЕРБ, гласувайте с номер 21!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: