Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

„Homeovox” с дебютен видео сингъл

Е-мейл Печат

Китаристът на група „Остава”, Георги Георгиев стартира страничния си музикален проект „Homeovox” с пилотен видео сингъл. Песента се казва „Изгубен” и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са дело на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. Клипът е заснет и с подкрепата на „Мюзикаутор”.

В реализацията на песента, като гост музиканти участват още Стефан Пoпов (барабанист на „Gravity Co.”) и Иван Вълев (басист в група „LaText”).

Това е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на проекта „Homeovox”, с който стартира и „Homeovox music” - малка музикална компания за млади независими артисти.

Идеята за проекта се ражда по време на независимото музикално сдружение „Жълта музика” и малко след първия албум на „Остава” през 2001 г.

По това време в проекта освен Георги се включват Даниел Петров (ударни „Остава”) и Петко Славов (бас и вокали „Airbag”). След края на „Жълта Музика”, идеята се загубва, но през всички тези години присъства като авторство в много песни на други поп изпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които има две номинации за „Аскеер” и „Икар”.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: