Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

НЧ "Искра-1860" представи „Piano night”

Е-мейл Печат


„Piano night”  нарисува с върховете на пръстите и обаянието на мелодията картина, която  попи палитрата от сериозния до забавния жанр. Музикалната динамика откри своеобразен език за споделяне на богат, плътен, чувствен свят на теми и интерпретации.

Като вечер на изненадите с опияняващ ритъм, така посетителите на откритите заведения в двора на Читалище „Искра”  определиха проявата „Piano night”. В нея се включиха възпитаници и преподаватели от Школата по изкуствата „Емануил Манолов”. С инструментите и гласовете си, те създадоха масиви от мелодии, които полетяха с невероятна лекота назад през десетилетия.
Предкласическа, класическа и забавна музика свириха преподавателите Георги Пильонов и Марияна Иванова и възпитаниците от Школата по изкуствата Ани Генчева, Ива Станчева, Александра Симеонова, Мая Стойчева, Александра Бошнакова, Веселина Тенева и Никола Георгиев. Красивите гласове на Мирела Атанасова, Веселина Тенева, Димитър Чемширов и Надежда Димитрова покориха публиката. Репертоарът им включваше евъргрийни, джаз и  поп изпълнения.
„Piano night” събра приятели, музиканти, певци и бизнесмени. Завърши с много аплодисменти и покани за срещи с музика през вековете.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: