Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Кметът Галина Стоянова ще сподели своите музикални предпочитания на живо по БГ Радио

Е-мейл Печат

Двама кметове на общини от област Стара Загора ще вземат участие на живо в едно от най-хитовите радиопредавания в българския ефир - “ Любими песни за любими хора” на БГ радио, в петък-28-ми септември, от 18 часа.

За своите музикални предпочитания, любими български изпълнители и любими хора, с водещия на предаваното Наско Стоянов ще разговарят кметът на Стара Загора Живко Тодоров и кметът на Казанлък Галина Стоянова.

 

 

Участието на двамата ще е на живо и ще може да бъде видяно от всички посетители на Мall Galeria Стара Зогора.  Изнесеното студио на БГ радио се намира на Ниво 2 в Търговския център, до Фууд корта.

 

Гостите на най - представителния търговски обект ще могат да съчетаят пазаруването си с музикален поздрав към своите любими хора
Феновете на “Любими песни за любими хора”, които не са в Стара Загора същия ден, ще могат да се свържат с водещия Наско Стоянов и поръчат поздрав за любим човек на познатите телефони: 02/ 953 32 38 и на страницата на предаването във Фейсбук.


В Mall Galeria – Стара Загора, освен с любима музика посетителите ще могат да се забавляват и с атрактивни игри. Всички те имат шанса да спечелят над 100 интересни награди от световни марки, представени в МОЛ-а.
Паралелно с това за киноманите все още е валидна и възможността да посетят уникалната изложба от киноатрибути “Холивуд Галерия”, експонирана също на Ниво 2 в Търговския център.

 

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: